Со задоволство ве информираме дека од 28.08.2023 ВизаМетрик официјално ќе прими барања за визи во име на Германска Амбасада во Скопје.
  • Германската Амбасада во Северна Македонија работи исклучиво со ВизаМетрик како понудувач на услуги.
  • Драго би ве подржале во врска со вашето барање и ќе ве информираме за сите потребни чекори.
  • Ве молиме закажете термин во поволно време и спремете ја вашата документација за денот на вашиот термин.
  • Ве молиме посетете ја нашата страна пред да дојде денот на вашиот термин за да ги добиете сите потребни информации.
  • Ве молиме забалежете дека мора да се закаже термин за секој барател поединечно.

ВизаМетрик е единствена овластена компанија која прифаќа барања за Германски визи